IMG_1988.JPG

Hoi!

Welkom op ons reisblog. Tijdens onze reis houden we jullie hier op de hoogte van onze belevenissen. Veel leesplezier!

Nog acht weken...

Nog acht weken...

"Hey, jullie waren toch op wereldreis?" Tjaart hoorde het van de week iemand vragen. Voor het eerst. Want al bijna twee jaar horen we de vraag "Wanneer gaan jullie nou eigenlijk?" Nou, het is dus bijna zover. Ruim twee en een half jaar nadat de Zouterik ons schip werd, vertrekken we eind juli voor onze reis.

Wordt het een jaar? Wordt het drie jaar? We weten het nog niet. We zijn zo flexibel als de bemanning dat van ons vraagt. Dat klinkt zakelijk, maar net als de reis zelf, brengt elke dag iets anders in onze beleving, in onze emotie, in onze wensen en dromen. We blijven reeel, maar gaan wel onze droom realiseren. 'Angst duurt maar even, spijt je hele leven'. Tegeltjeswijsheid die ik mezelf, hoe suf ook, toch regelmatig hoorde uiten tegen mensen de afgelopen jaren en vooral weken.

Eind juli vertrekken we. Blijf ons volgen!

Zouterik in haven
Vertrekken of aankomen?

Vertrekken of aankomen?